Οικονομίες που ανέρχονται σε 1.000.000 λίρες το μήνα πρέπει να κάνει η Ρέιντζερς για να γλυτώσει τον αφανισμό.

Οι διαχειριστές που έχουν αναλάβει χρέη διοίκησης, από τότε που ο σύλλογος τέθηκε σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, ανακοίνωσαν ότι η «τρύπα» που πρέπει να καλυφθεί έως το τέλος της σεζόν «αγγίζει» τα 4.500.000 λίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ρέιντζερς ως εταιρία αντιμετωπίζει ζημιές και δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να καλύψουμε περίπου 4,5 εκατομμύρια λίρες έως το τέλος της σεζόν.

Συνεπώς, είναι απαραίτητο να εξοικονομούμε περίπου 1.000.000 μηνιαίως, για να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα του συλλόγου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πολ Κλαρκ της εταιρίας «Νταφ εντ Φελπς».

Οι διαχειριστές συναντήθηκαν ήδη με τον προπονητή, Αλι ΜακΚόιστ, για να του εκθέσουν την κατάσταση και να του ζητήσουν να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να περικοπεί το κόστος του αγωνιστικού τμήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «μαύρη τρύπα» του συλλόγου της Γλασκόβης ξεπερνά τα 9.000.000 λίρες, ποσόν που αφορά σε μισθούς και δόσεις στην εφορία.

Από εκεί και πέρα, εκκρεμεί υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους τουλάχιστον 50.000.000 λιρών, ωστόσο δεν έχουν κινηθεί ακόμα νομικές διαδικασίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης