Στη λίστα των υποψηφίων προπονητών για να διαδεχθούν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα τον Πεπ Γκουαρντιόλα, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους Καταλανούς, βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο σύμβουλος του προέδρου Ροσέλ, Κάρλες Ρεσάκ, ο οποίος τόνισε ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι στα υπ’ όψιν των «μπλαουγκράνα», αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του ο τωρινός τεχνικός του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε στην περίπτωση που ο Πεπ δεν συνεχίσει μαζί μας» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο ραδιόφωνο «Com Radio» ο Ρεσάκ και συνέχισε:

«Προσωπικά πιστεύω ότι ο Γκουαρντιόλα θα μείνει στην Μπαρτσελόνα για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα, όμως, αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, αυτός που θα τον διαδεχθεί θα πρέπει είτε να είναι δικός μας άνθρωπος, ή τουλάχιστον να μας γνωρίζει πολύ καλά. Κάποιος που είτε έχει περάσει από την Μπαρτσελόνα είτε αντιλαμβάνεται τη φιλοσοφία του συλλόγου και το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα».

Καταλήγοντας, η παλιά δόξα της Μπαρτσελόνα ανέφερε: «Οι φίλαθλοι είναι κάπως ανήσυχοι για το πώς θα καταλήξει η υπόθεση, όμως πιστεύω ότι, όταν θα φύγει ο Πεπ, μετά από τρία χρόνια, τόσο ο Όσκαρ Γκαρθία όσο και ο Ιβάν ντε λα Πένια θα είναι έτοιμοι για το πόστο. Για πιο άμεσες λύσεις, ο Κούμαν, ο Λάουντρουπ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα μπορούσαν να είναι τρεις υποψήφιοι προπονητές για την Μπαρτσελόνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης