Σε δεύτερο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, αφού η αναμέτρηση της «Τούμπας» ολοκληρώθηκε ισόπαλη, χωρίς γκολ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» και οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα και ανανέωσαν το ραντεβού τους με έπαθλο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος δε βοήθησε τις δύο ομάδες να αποδώσουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, ενώ οι δυνατές μάχες και τα πολλά νεύρα δημιούργησαν ατμόσφαιρα ντέρμπι και ανάγκασαν τον Κάκο μέχρι το 12’ να βγάλει πέντε κίτρινες κάρτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 2’ ο Μουσλίμοβιτς με σουτ δεν ανησύχησε τον Μιχάλη Σηφάκη, ενώ η δεύτερη και τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 27’ με τον Μουσλίμοβιτς να σουτάρει πάνω στους αμυντικούς των «κίτρινων».

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε. Στο 64’ ο Καράμπελας είδε τον Χαλκιά να μπλοκάρει το σουτ του, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μάρκος Αντόνιο με κεφαλιά ανάγκασε τον Σηφάκη να αποκρούσει σε κόρνερ.

Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να καταφέρουν να σημειώσουν κάποιο γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Μπακαγιόκο, Σνάουτσνερ – Γιάχιτς, Λέμπο, Βιτόλο, Σιστόν, Νέτο

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Μαλεζάς, Δάρλας, Σνάουτσνερ (37’ Αραμπατζής), Βερόν, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Κονσεϊσάο (78’ Κονσεϊσάο), Μπακαγιόκο (68’ Κωνσταντινίδης).

Άρης (Κίκε Ερνάντεθ): Σηφάκης, Λέμπο, Γιάχιτς, Νέτο, Καράμπελας, Βιτόλο, Γκαρσία (89’ Λαμπριάκος), Χαβίτο, Ρεγκέιρο (90’+ Ρομπέρζ), Σιστόν (87’ Μπατιόν), Κόκε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης