Την αισιοδοξία του, ότι η Εθνική μας ομάδα μπορεί να προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012, εξέφρασε με δηλώσεις του, στο επίσημο site της UEFA, ο Ότο Ρεχάγκελ.

Ο «χερ Ότο» υποστήριξε ότι ο σημαντικότερος αντίπαλος μας θα είναι η Κροατία, αλλά όπως επεσήμανε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μεγάλες πιθανότητες να τερματίσει πρώτο στο όμιλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε αγωνιστεί κόντρα σε όλους τους αντιπάλους που θα συναντήσουμε στον 6ο όμιλο, των προκριματικών του Euro, εκτός από την Κροατία. Θεωρητικά η Κροατία είναι η πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου, αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε και τους υπόλοιπους» τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και κατέληξε:

«Είναι ένας καλός όμιλος για εμάς και θα παλέψουμε για την πρώτη ή τουλάχιστον τη δεύτερη θέση, που θα μας δώσει δικαίωμα στα πλέι οφ. Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν πως έχουν πάθος, ενθουσιασμό και έτσι έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτήν τη στιγμή, βέβαια, είμαι αφοσιωμένος στο Μουντιάλ, στο οποίο είμαστε σίγουροι πως θα τα πάμε καλά».

Φάσεις από το παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Λετονία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης