Ρεχάγκελ: Είναι ένας καλός όμιλος

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010, 16:18
Ρεχάγκελ: Είναι ένας καλός όμιλος
Αρκετά καλή κλήρωση είχε η Εθνική ομάδα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, σύμφωνα με τον Ότο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ ότι ο όμιλος είναι καλός, ενώ επεσήμανε ότι όλες οι ομάδες έχουν έρθει ξανά στον δρόμο της εθνικής τα τελευταία χρόνια, εκτός από την Κροατία.

«Με όλες τις ομάδες, εκτός της Κροατίας, έχουμε τεθεί αντιμέτωποι τα τελευταία χρόνια. Η Κροατία είναι θεωρητικά η πιο δυνατή ομάδα, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τις υπόλοιπες. Είναι ένας καλός όμιλος για να πάρουμε την πρόκριση ή να τερματίσουμε δεύτεροι και να οδηγηθούμε στα μπαράζ. Ο κόσμος οφείλει να καταλάβει ότι είμαστε συγκεντρωμένοι για το Μουντιάλ. Θέλουμε στα γήπεδα της Ν. Αφρικής να διακριθούμε και γι' αυτό το στόχο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Είμαστε ψηλά στη βαθμολογία της FIFA και αυτή η άνοδος των τελευταίων ετών οφείλεται στους παίκτες της Εθνικής. Σε κρίσιμα ματς, όπως το εκτός έδρας με την Ουκρανία, δείχνουμε ενθουσιασμό και πάθος και παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εγώ δεν βάζω γκολ. Ενθαρρύνω τους παίκτες μου και με την εμπειρία μου τους δίνω συμβουλές, τις οποίες ακολουθούν μέσα στο γήπεδο», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010, 16:24