«Σφίγγα», όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αποδείχθηκε μιλώντας στο «France Football» ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος πάντως άφησε να εννοηθεί ότι μέχρι τον Μάρτιο θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Γάλλος άσος της Μπάγερν Μονάχου παράλληλα αποκάλυψε ότι πέρυσι είχε πολλές επιλογές για τη συνέχιση της καριέρας του μακριά από την Μπάγερν Μονάχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω υπογράψει τίποτα και με κανέναν, αλλά πιστεύω πως μέχρι το τέλος Μαρτίου θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Είχα πολλές ευκαιρίες πέρυσι, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι. Απλώς θέλω να αγωνιστώ στην πιο ανταγωνιστική ομάδα, προκειμένου να έχω περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσω τίτλους. Αυτό μπορεί να γίνει με την Μπάγερν ή με κάποια άλλη ομάδα», τόνισε αρχικά ο Ριμπερί και πρόσθεσε: «Ελπίζω να έχω ανάλογες προτάσεις στο μέλλον, αλλά και από την Μπάγερν. Θέλω να έχω καθαρό μυαλό εν όψει του Μουντιάλ. Τον Απρίλιο γίνομαι 27 ετών και η καριέρα μου είναι σε κρίσιμο σημείο».

Όσο για τη σχέση του με τον προπονητή του, Λουίς Φαν Γκάαλ, είπε: «Είναι αλήθεια πως στην αρχή είχαμε προβλήματα, αλλά πλέον -παρότι δεν είμαστε φίλοι- μιλάμε και συνεργαζόμαστε καλά. Κάνω τη δουλειά μου κι εκείνος τη δική του».

/bestof/%212010/050210/Franck%20Ribery%20@%20Bayern%20Munchen.flv

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης