Αλλαγή σκυτάλης θα υπάρξει στο τέλος της σεζόν στον ιδιοκτησιακό θώκο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς είναι εκπεφρασμένη η επιθυμία των αδελφών Γιαννακόπουλων να αποχωρήσουν από τα διοικητικά δρώμενα των «πράσινων».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Deal News», ένας από τους ανθρώπους που έχει δείξει ενδιαφέρον για να πάρει στα χέρια του το μπασκετικό τμήμα του «τριφυλλιού» φέρεται να είναι ο Ιγκόρ Γιουσούφοβ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πολυεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης του επενδυτικού Fund Energy θέλει να επενδύσει στη χώρα μας τόσο στην ενέργεια όσο και στον αθλητισμό, παρά τον αποκλεισμό της ΔΕΠΑ.

Πρόκειται για έναν επιφανή επιχειρηματία που βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι αυτή η είδηση δεν προκύπτει από την πλευρά της οικογένειας Γιαννακόπουλου αλλά από τον Ρώσο μεγιστάνα.

To who is who του Γιουσούφοβ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιγκόρ Γιουσούφοβ είναι πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Fund Energy, υπήρξε υπουργός Ενέργειας μέχρι το 2004 και στη συνέχεια Ειδικός Σύμβουλος των προέδρων Πούτιν και Μεντβέντεβ για τα Ενεργειακά, ενώ προτάθηκε από τη ρωσική ηγεσία του 2011 για τη θέση του επικεφαλής του λεγόμενου Gas OPEC, του οργάνου των χωρών-παραγωγών φυσικού αερίου, και διατηρεί τη θέση του στο Δ.Σ. της Gazprom.

Στο πεδίο δράσης του συμπεριλαμβάνονται ο ελβετικός όμιλος Petropluss -με 3 διυλιστήρια-, θεωρείται ο «δημιουργός» του γερμανορωσικού αγωγού του Nord Stream, επενδύει στο πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, την ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες κ.α. και κλείνει deal εξαγορών όπως τα Διυλιστήρια του Ίνγκολασταντ, του Κρεσιέρ στην Ελβετία και του Κόρτιον στη Βρετανία.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης