Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή σε ελληνική ομάδα προχώρησε, μέσω του νόμιμου εκπροσώπου του, ο Γιώργος Σαμαράς. Ο ποδοσφαιριστής της Σέλτικ διευκρινίζει ότι ουδέποτε έχει μιλήσει με ομάδες από την Ελλάδα, αφού επιθυμεί να συνεχίσει ν` αγωνίζεται σε ομάδες του εξωτερικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Σαμαρά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αναφορικά με δημοσιεύματα προς το πρόσωπό μου τα οποία τονίζουν ότι έχω δεχτεί προτάσεις από ελληνικές ομάδες, θα ήθελα να διευκρινίσω, ότι ουδέποτε δέχτηκα πρόταση μετεγγραφής από ελληνικές ομάδες. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μου την Σέλτικ αλλά και για τον εκπρόσωπό μου. Επομένως διαψεύδω τα δημοσιεύματα ως αναληθή και φυσικά δεν τα επικροτώ.

Σε καμία περίπτωση, τόσο εγώ ο ίδιος αλλά και ο εκπρόσωπός μου, έχουμε μιλήσει με ομάδες από την Ελλάδα καθώς οι κανονισμοί απαγορεύουν την απευθείας επικοινωνία με ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαια.

Επίσης διευκρινίζω ότι δεν επιθυμώ να αγωνιστώ σε ελληνική ομάδα, επομένως κάθε συζήτηση επί του θέματος είναι άνευ ουσίας, ειδικότερα λίγες ώρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης