Σάντος: «Απλοί σαν περιστέρια, σοφοί σαν φίδια»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016, 08:43
Σάντος: «Απλοί σαν περιστέρια, σοφοί σαν φίδια»
Ο Φερνάντο Σάντος πήγε στη συνέντευξη Τύπου του τελικού με χαρτί για να μην ξεχάσει κανέναν στις ευχαριστίες και τόνισε ότι πίστευε στην κατάκτηση του κυπέλλου από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή της Πορτογαλίας.

«Πάντα έλεγα πως είμαστε ομάδα. Ποτέ δεν έκρυψα τις σκέψεις μου, πάντα έλεγα στους παίκτες μου τι έχω στο μυαλό μου. Πάντα τους έλεγα πως έχουμε το ταλέντο, απλώς πρέπει να παλέψουμε περισσότερο από τους αντιπάλους μας, να τρέξουμε περισσότερο από αυτούς και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από αυτούς» δήλωσε.

«Έχουμε φανταστική ομάδα. Πάντα πίστευαν αυτό που τους είχα πει: πως μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο. Τα καταφέραμε γιατί ήμασταν απλοί σαν περιστέρια, σοφοί σαν φίδια» επεσήμανε.

«Όπου πηγαίναμε υπήρχαν Πορτογάλοι φίλαθλοι. Μας εμψύχωναν. Είναι δύσκολο να περιγράψεις τα συναισθήματα των παικτών. Ο αρχηγός μας έκανε τρομερή προσπάθεια. Έχει φοβερό ομαδικό πνεύμα. Δύο φορές προσπάθησε να επιστρέψει στον αγώνα, ενώ ήταν στα αποδυτήρια και στον πάγκο πολύ σημαντικός για μας. Πίστεψε, όπως και εγώ. Απόψε ήταν η νύχτα μας» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Το κύπελλο στον Σάντος

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016, 08:57