«Επίθεση» στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, Γιάννη Κανάκη, που χθες έκανε δεκτή την προσφυγή της ΑΕΚ και αποφάσισε να αποβληθεί ο Ηλυσιακός από το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, εξαπέλυσε σήμερα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Sentra 103,3», ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Ανδρέας Παπαντωνίου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι σαν μαθητής που με έπιασαν να καπνίζω στο γυμνάσιο και με απέβαλαν. Πώς πήρε αυτή την απόφαση να αποβάλει μια ομάδα αυτό το παιδί, ο αθλητικός δικαστής, τόσο εύκολα; Ακούγεται ότι είναι και ανιψιός του παλιού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, του Κανάκη. Δεν ξέρουμε τι να πούμε. Έχει φέρει σε απόγνωση όλη την κοινωνία του Ζωγράφου. Τόσο εύκολα να πάρεις μία απόφαση με δημοσιεύματα από το 2003, το 2005, και με e-mail να καταδικάσουν μία ομάδα, το θεωρώ “χοντρό” πράγμα. Δείχνει ασόβαρος ο άνθρωπος. Τα έγγραφα παρουσιάζονται στην αρχή του πρωταθλήματος και τα έγγραφα του Ηλυσιακού για να έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα ήταν όλα εντάξει. Άλλες ομάδες δεν τα έχουνε. Πιστεύουμε στη Δικαιοσύνη. Έχουμε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο κ. Παπαντωνίου τόνισε ότι ο Τάσος Δελημπαλταδάκης δεν έχει καμία σχέση με τον Ηλυσιακό: «Καμία σχέση δεν έχει με την ομάδα ο κ. Δελημπαλταδάκης. Ήταν πρόεδρος πριν από το 2001 και για να πω την αλήθεια δεν ξέρω κι εγώ πότε. Από εκεί και μετά, καμία σχέση δεν έχει, δεν υπήρξε ποτέ πρόεδρος του Ηλυσιακού. Ειδικά την τελευταία χρόνια δεν εμφανίστηκε ούτε καν στο γήπεδο. Δεν μπορείς να αποβάλεις μία ομάδα που έχει κερδίσει με αίμα και ιδρώτα την παραμονή της μέσα στο γήπεδο. Τα παιχνίδια γίνονται στο γήπεδο. Η ΑΕΚ φώναζε το 2008 που έχασε το πρωτάθλημα στα χαρτιά στο ποδόσφαιρο. Καλά κάνει βέβαια η ΑΕΚ, αλλά πώς βγαίνει μία τέτοια απόφαση με… μπακαλόχαρτα και δημοσιεύματα του 2005 και του 2003 και κάτι e-mail;».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης