Νέα στοιχεία έχει στα χέρια της η γαλλική αστυνομία για τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, σχετικά με την πολύκροτη απόπειρα εκβιασμού του 31χρονου άσου της εθνικής ομάδας, Ματιέ Βαλμπουενά, χρησιμοποιώντας «ροζ» βίντεο.

Ο Σισέ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν συμπαίκτης με τον Βαλμπουενά στη Μαρσέιγ, είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2015, επειδή ήξερε τους άλλους εμπλεκομένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με σημερινό της δημοσίευμα η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», είναι πλέον πολύ πιθανό να απαγγελθούν κατηγορίες στον Σισέ, καθώς στο κινητό του βρέθηκε υλικό από το επίμαχο «ροζ» βίντεο, με το οποίο φέρεται να εκβίαζε τον Βαλμπουενά.

Η εισαγγελική έρευνα αναφέρει ότι ενδέχεται να του απαγγείλει κατηγορίες για συνέργεια στην υπόθεση εκβιασμού, καθώς μέχρι σήμερα είχε κληθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος φέρεται να έχει εκβιάσει τον Βαλμπουενά για τη διανομή του βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος με τη σύζυγό του, ζητώντας του 150.000 ευρώ. Η απόπειρα εκβιασμού περιλαμβάνει βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο καταγράφηκε με κινητό τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης