Ενθουσιασμένος από το σημερινή νίκη με 3-1 του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Αδαμάντιος Πολέμης, κατά την έξοδο του από το ΟΑΚΑ.

Ο κ. Πολέμης παράλληλα τόνισε ότι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα γίνει και το ΔΣ των μετόχων της ομάδας, όπου και θα τεθεί επί τάπητος το οικονομικό ζήτημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το σημερινό αποτέλεσμα. Σύντομα θα γίνει ΔΣ και θα τεθεί σίγουρα και το οικονομικό ζήτημα. Εγώ θα προτείνω να βάλουμε περισσότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το ποσοστό του στην ΠΑΕ. Θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα σαν και την σημερινή κι ακόμα καλύτερη.»

Στην εξαιρετική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στάθηκε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι οι «πράσινοι» μπορούν να φύγουν με τη νίκη από το «Καραϊσκάκη».

«Ήμουν σίγουρος για τη νίκη και τελικά επετεύχθη. Ήταν μια σπουδαία νίκη, ο αγώνας συνεχίζεται και θα δούμε πού θα φτάσουμε. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας κόντρα σε μια καλή ομάδα που θα παίζει στην έδρα της. Αν παίξουν με την ίδια ψυχή, μπορούν σίγουρα το διπλό» δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης