Τον ενθουσιασμό του για τη μετακίνησή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Εμρέ Μπελόζογλου.

Ο Τούρκος μέσος, ο οποίος μετεγγράφηκε στους «ροχιμπλάνκος» αυτό το καλοκαίρι από τη Φενέρμπαχτσε με δηλώσεις του τόνισε ότι ήδη αισθάνεται σαν στο… σπίτι του στο «Βιθέντε Καλντερόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τότε που υπέγραψα στην Ατλέτικο είμαι πολύ ευτυχισμένος. Έχω έρθει στη Μαδρίτη εδώ και λίγες εβδομάδες και ήδη είμαι πολύ χαρούμενος.

Όλοι οι παίκτες σέβονται ο ένας τον άλλο και είμαστε φίλοι. Το πρώτο μου συναίσθημα ήταν πολύ θετικό. Βρίσκομαι στη Μαδρίτη εδώ και 20 ήμερες και νιώθω ότι είμαι 3 χρόνια. Ελπίζω ότι και η εντύπωση που έχω αφήσει εγώ είναι επίσης θετική», τόνισε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής στην ισπανική εφημερίδα «As».

Εν συνεχεία ο Εμρέ εξέφρασε την άποψη ότι η Ατλέτικο μπορεί να συναγωνιστεί την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δήλωσε ανυπόμονος για την έναρξη της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δυνατές. Αλλά και η Ατλέτικο έχει πολύ σπουδαίους παίκτες, με ένα προπονητή που δεν του αρέσει να χάνει και τακτικά είμαστε πολύ καλοί.

Αν εργαστούμε συστηματικά και όλοι μαζί τότε θα μπορέσουμε να τους ανταγωνιστούμε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ελπίζω η εντύπωση που έχω αφήσει μέχρι τώρα στους φιλάθλους της ομάδας να είναι πολύ καλή. Ελπίζω να με αγαπήσουν και έχω σκοπό να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Ο Αρντά Τουράν μου έδωσε συμβουλές για το σύλλογο και έχω την εντύπωση πως οι συνθήκες εδώ δε συγκρίνονται με καμιά άλλη ομάδα που έχω αγωνιστεί στο παρελθόν» ανέφερε ο Τούρκος άσος.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης