Με το παιχνίδι στο «Βέλτινς Αρένα» ανάμεσα στη Σάλκε και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45, MEGA) ξεκινά απόψε η ημιτελική φάση του Champions League. H Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης και φιλοδοξεί να αφήσει εκτός συνέχειας την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και να αγωνιστεί στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Να σημειωθεί ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» διεκδικούν την είσοδό τους στον τελικό για τέταρτη φορά, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν έχουν καταφέρει στη φάση των νοκ-άουτ να αποκλείσουν γερμανικό σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο «Βέλτινς» φέτος η Σάλκε μετρά μόνο νίκες, αφού επικράτησε των Λιόν (3-0), Χάποελ Τελ Αβίβ (3-1), Μπενφίκα (2-0), Βαλένθια (3-1) και Ίντερ (3-1), ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει δεχθεί γκολ εκτός έδρας, έχοντας 1-0 στη Βαλένθια, 3-0 στη Μπουρσασπόρ, 1-0 στη Ρέιντζερς, 0-0 στη Μαρσέιγ και 1-0 στο Λονδίνο με την Τσέλσι.

Στο αγωνιστικό, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους Χούντελαρ, Μόριτζ, Πάντερ και Χούγκλαντ, ενώ πολύ πιθανό είναι να μην αγωνιστεί και ο Χέβεδες. Στο 4-4-2 ο Ράνκινγκ θα τοποθετήσει στην επίθεση τους Ραούλ και Έντου και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, σαν αμυντικό χαφ. Πολύ σημαντική η επιστροφή του Φαρφάν, ο οποίος έλειψε από τον επαναληπτικό με την Ίντερ λόγω τιμωρίας.

Από την άλλη, για τη Γιουνάιτεντ δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Μπερμπάτοφ και στην επίθεση θέση θα πάρουν οι Ερνάντες και Ρούνεϊ. Εκτός θα είναι επίσης και οι Χάργκριβς, Φλέτσερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης