Μετά την Premier League, ήρθε αναβολή αναμέτρησης και στη Serie A’, με το ματς Ουντινέζε-Σαλερνιτάνα, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα (21/12), να μην διεξάγεται λόγω Covid-19.

Συγκεκριμένα, η Σαλερνιτάνα ανακοίνωσε ότι οι υγειονομικές αρχές ανέστειλαν την δραστηριότητα της ομάδας μετά από περιστατικά κορωνοϊού και ως εκ τούτου, η αποστολή της ομάδας δεν ταξίδεψε για το Ούντινε, όπου απόψε, επρόκειτο να διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Ουντινέζε για την 19η αγωνιστική της Serie A.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της αναβολής του ματς Ουντινέζε-Σαλερνιτάνα για τη Serie A’, έρχεται έπειτα από τα αναβληθέντα ματς Μπενεβέντο –Μόντσα και Λέτσε – Βιντσέντζα για την Serie B.

Η ανακοίνωση της Σαλερνιτάνα:

«Μετά από θετικά κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν στην ομάδα, ο σύλλογος λαμβάνει υπόψη τις διατάξεις των τοπικών υγειονομικών αρχών του Σαλέρνο, που ζήτησαν την αναστολή της δραστηριότητας της ομάδας και της απαγόρευσαν τη συμμετοχή σε αθλητικές εκδηλώσεις», επιβεβαίωσε ο σύλλογος της Καμπανίας, σε σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διοργανώτρια αρχή του ιταλικού πρωταθλήματος, έχει ενημερωθεί σχετικά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επισημοποιήσει την αναβολή του αγώνα, κάτι που αναμένεται να γίνει τις προσεχείς ώρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης