Για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπεσίκτας, όπου ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους», μίλησε την Πέμπτη ο Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Ο Γεωργιανός σέντερ επισήμανε ότι κόντρα στους νταμπλούχους Τουρκίας αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, προκειμένου να πάρουν τη νίκη, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε την πρόσληψη του προπονητή του στην Καντού, Αντρέα Τρινκιέρι από την Εθνική Ανδρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ενδέχεται να παίξω αύριο το πρώτο μου παιχνίδι. Πάντα το ντεμπούτο σε μια νέα ομάδα είναι δύσκολο.

Αύριο είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας απέναντι στην Μπεσίκτας, η οποία διαθέτει εξαιρετική ομάδα», δήλωσε αρχικά για το ματς με τους Τούρκους ο θηριώδης άσος.

Εν συνεχεία ο Σερμαντίνι μίλησε για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας, Αντρέα Τρινκιέρι, λέγοντας: “Είναι έξυπνος και πολύ καλός προπονητής. Είναι πραγματικά πολύ καλός προπονητής, πιστέψτε με, θα κάνει σπουδαία δουλειά στην Εθνική σας και μπορεί να την φτάσει ψηλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε για το ματς με την Μπεσίκτας: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, το πρώτο στην έδρα μας και το δεύτερο στη σειρά αυτή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σωστά.

Να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, να προσέξουμε τον Τζέρελς ο οποίος είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας και να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε στην έδρα μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης