Ένας πρώην παράγοντας του σέρβικου ποδοσφαίρου και ακόμη τέσσερα άτομα συνελήφθησαν ως ύποπτα για την εκτόξευση χειροβομβίδας τον περασμένο μήνα στην αυλή του σπιτιού του παλαίμαχου άσου της εθνικής Γιουγκοσλαβίας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, ενώ αναζητείται από την αστυνομία ακόμη ένας.

Ο πρώην παράγοντας ονομάζεται Ντράγκαν Μπούλιτς και ήταν πρόεδρος της λίγκας των ομάδων στην Α΄ κατηγορία της Σερβίας το διάστημα 2002-2008, που θεωρείται βασικός ύποπτος ρίψης της χειροβομβίδας στο σπίτι του Στοΐκοβιτς στην πόλη Νις, στο οποίο βρισκόταν μέσα η μητέρα του, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπούλτς είναι και πρώην ιδιοκτήτης της Ζελέζνικ Βελιγραδίου, η οποία διαλύθηκε το 2005, αφού πρώτα συγχωνεύτηκε με την Βόζντοβατς, που τώρα αγωνίζεται στην Γ΄ κατηγορία.

Ο 47χρονος Στοΐκοβιτς εργάζεται πλέον ως προπονητής στην Ιαπωνία και στην ομάδα της Ναγκόγια Γκράμπους Έιτ, ενώ το 1993 είχε κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μαρσέιγ.

Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος τόσο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας (2001-2005), όσο και του Ερυθρού Αστέρα (2005-2008), για να ακολουθήσει την προπονητική στην καριέρα του με τη Ναγκόγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Ιανουάριο οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα τον αποδοκίμασαν έξω από το γήπεδο και πέταξαν καφέδες εναντίον του, ενώ του φώναζαν ότι δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος στην ομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης