Ο Γιάννης Αλαφούζος για μία ακόμα φορά συνομίλησε με φίλους του Παναθηναϊκού, μέσω twitter και αναφέρθηκε στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και στα υπόλοιπα θέματα που ενδιαφέρουν τους «πράσινους». Αναφορικά με τον Καραγκούνη τόνισε ότι η ΠΑΕ πρέπει να τον αντιμετωπίσει με σεβασμό.

Οι διάλογοι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Ντροπή ρε Φίλαθλοι της ομάδας μας που δεν γίναμε όλοι μέλη της Παναθηναϊκής συμμαχίας και δεν έχει λεφτά η ομάδα να πάει Σκωτία. Δηλαδή ρε Yalafouzos δεν έχεις εσύ προσωπικά 100χιλιάρικα για να πάει η ομάδα Σκωτία;
«Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύετε φήμες που σκοπίμως διοχετεύουν οι εχθροί του Παναθηναϊκού μας. Εκτός εάν και εσείς ανήκετε…».

-Για την Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία της Π Σ ! θα επιμείνουμε έτσι ώστε ο ΠΑΟ να γίνει πάλι μεγάλος με νέο ιδιοκτησιακό μοντέλο!».

-Για την ανανέωση του Καραγκούνη: «Τον Καραγκούνη οφείλει η ΠΑΕ να τον αντιμετωπίσει με σεβασμό!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Θα ήταν πολύ καλή κίνηση να μοιράζονταν χιλιάδες αιτήσεις εγγραφής μελών & πληροφορίες στον εντός έδρας αγώνα με Μάδεργουελ.
«Πολύ καλή ιδέα!»

-Κύριε Αλαφούζο νομίζω όλοι μας περιμέναμε περισσότερα από τους οικονομικά “ισχυρούς” Παναθηναϊκούς! Θα βοηθήσουν τελικά, τι λέτε;
«Το ελπίζω…»

-ΠΑΟ θρησκεία και στην Αυστραλία! I am proud to have become a member of the PAO allliance from half a world away.
«Με οπαδούς σαν εσάς ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει. Thank you Australia ! ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΏΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!»

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης