Μόλις για δύο ημέρες έμεινε χωρίς κάτοχο ο πάγκος της Σεβίλλης. Η ομάδα της Ανδαλουσίας ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του Αντόνιο Αλβάρεθ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ, που είδε την πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο.

Ο 54χρονος τεχνικός, στις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής της Σεβιγιάνων, εμφανίστηκε πανευτυχής για την ευκαιρία που του παρουσιάζεται, χαρακτηρίζοντάς την ως «όνειρο ζωής» το οποίο έγινε πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα όνειρο» προλόγισε ο νέος τεχνικός ηγέτης των Ανδαλουσιανών, πριν προσθέσει: «Η μέρα που περίμενα επιτέλους έφτασε. Είμαι γεμάτος ενθουσιασμό, πάθος και αυτοπεποίθηση για να υλοποιήσω αυτό το πρότζεκτ. Ηταν φιλοδοξία ζωής για μένα και σήμερα είναι γεγονός».

Αναφερόμενος στη συνέχεια της σεζόν, ο Αλβάρεθ σημείωσε: «Έχουμε δέκα παιχνίδια να δώσουμε ακόμη. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε σαν δέκα τελικούς. Υπάρχει χρόνος για να συνέλθουμε και να αρχίσουμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο ξανά, πιέζοντας ψηλά. Πρέπει να αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε στην τέταρτη θέση, γιατί η ομάδα αυτή μπορεί να κάνει το 10×10».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης