Για το παιχνίδι ανάμεσα στην Βέροια και την ΑΕΚ μίλησε ο Νίκος Καρύδας. Ο προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά» επεσήμανε ότι η Βέροια σέβεται την ΑΕΚ, αλλά δεν την φοβάται.

«Την Κυριακή αγωνιζόμαστε επί ενός σημαντικού και μεγάλου αντιπάλου, όπως είναι η ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμα ντέρμπι. Ξέρω πολύ καλά, από τότε που εργαζόμουν στην ΑΕΚ, τι σημαίνουν αυτές οι δύο ήττες. Ξέρω πολύ καλά επίσης ότι μοναδικός στόχος της θα είναι η νίκη, όπως ξέρω ότι αν δεν κοιτούσαμε τη βαθμολογία και βλέπαμε μόνο το όνομά της, αυτό θα την καθιστούσε ως φαβορί του αγώνα. Όλα αυτά τα ξέρουμε και εγώ και οι παίκτες μου. Σεβόμαστε την ΑΕΚ αλλά δεν την φοβόμαστε, γιατί ο δικός μας στόχος σε κάθε ματς είναι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και από το πού αγωνιζόμαστε, να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει βάσει της απόδοσής μας. Έως τώρα, με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε», είπε ο Καρύδας και αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή την εβδομάδα είχαμε πρόβλημα με τον Καλογέρη, ο οποίος θα βρίσκεται στην αποστολή, όμως η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει παρατεταμένος χρόνος αποκατάστασης κάποιων ποδοσφαιριστών, όμως αυτό που θέλουμε είναι ο παίκτης να είναι 150% έτοιμος όταν θα επανενταχθεί στην ομάδα, μετά από κάποιον τραυματισμό».

Στα αγωνιστικό μέρος, εκτός προπόνησης έμειναν για ακόμα μία ημέρα οι Καλογέρης και Τόμας.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης