Την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρόκριση στους «32» του Europa League έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε στις 22:05 τη Γαλατάσαραϊ στο «Αλί Σάμι Γεν». Η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε θέλει ένα βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συνέχειά της στη διοργάνωση.

Ακόμα και αν δεν το καταφέρει, μπορεί να προκριθεί, αφού η Ντιναμό Βουκουρεστίου θα πρέπει να πάρει δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς, για να ελπίζει να αφήσει εκτός τους «πράσινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να πάρει ρεβάνς από το συμπατριώτη του Φρανκ Ράικαρντ για την ήττα στο ΟΑΚΑ με 3-1. Στα πλάνα του Τεν Κάτε δεν συμπεριλαμβάνονται οι Λετο, Σαλπιγγίδης και Σεϊταρίδης και έτσι στην ενδεκάδα αναμένεται να μπει ο Άντε Ρουκάβινα.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Τζόρβας και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι και Γκάμπριελ. Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης θα αποτελούν τον άξονα του κέντρου, ενώ ο Καραγκούνης θα παίξει αριστερά, ο Ρουκάβινα δεξιά και ο Σισέ στο κέντρο της επίθεσης. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Γκαλίνοβιτς, Καντέ, Μπιέρσμιρ, Μαρίνος, Δάρλας, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης και Πετρόπουλος.

Απ’ την άλλη, η Γαλατάσαραϊ έχει εξασφαλίσει ήδη το… εισιτήριό της για την επόμενη φάση και σήμερα στοχεύει στο να καπαρώσει και την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Ράικαρντ θα παρατάξει σύστημα 4-4-1-1 με τους Φράνκο, Μπαλτά, Γκοκχάν Ζαν, Σαμπρί, Σερβέτ, Σαρπ, Τοπάλ, Αρντά, Κιούελ, Ελάνο και Νοντά στην ενδεκάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βαθμολογία
1. Γαλατάσαραϊ 10
2. Παναθηναϊκός 9
3. Ντιναμό Βουκουρεστίου 3
4. Στουρμ 1

Η τελευταία αγωνιστική (16/12)
Παναθηναϊκός-Ντιναμό Βουκουρεστίου 20:00
Στουρμ Γκρατς-Γαλατάσαραϊ 20:00

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης