Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση του Μιχάλη Σηφάκη να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Άρη.

Ενδεικτικό αυτού αποτελούν οι δηλώσεις του διεθνούς τερματοφύλακα, ο οποίος σε συνέντευξή του υπογράμμισε ότι ελπίζει να έχει προτάσεις, μετά το Euro 2012, ώστε να βρεθεί σε ευχάριστο δίλημμα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic radio»:

Για το κακό ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα: «Δυστυχώς, δεν κάναμε καλό ξεκίνημα. Αυτό το πληρώνουμε. Μείναμε πίσω στην αρχή και μετά είναι δύσκολο να καλύψεις το χαμένο έδαφος. Στα τελευταία παιχνίδια με την έλευση του νέου προπονητή, η ομάδα παίρνει αποτελέσματα.

Έχουμε μόλις μία ήττα από τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς για εμάς κερδίζουν και οι ομάδες που είναι από πάνω μας. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι τέλους στα παιχνίδια που απομένουν. Πάμε για το απόλυτο στα παιχνίδια αυτά και θα δούμε αν θα προλάβουμε για μία θέση στην πεντάδα».

Για το πώς βίωσε τη φετινή σεζόν, δεδομένου ότι είχε και έναν σοβαρό τραυματισμό:
«Για μένα η φετινή χρονιά ξεκίνησε καλά. Με την προετοιμασία της ομάδας, με την Εθνική και τη νίκη στο Ισραήλ που ήταν η μισή πρόκριση. Παρ’ όλα αυτά, ήρθε το πρόβλημα στο γόνατο. Τώρα είμαι καλά. Νιώθω γερός κι έχω καλή ψυχολογία. Το διάστημα αυτό δούλεψα πολύ και χαίρομαι γιατί ο κόπος μου ανταμείφθηκε. Θέλω να πάρω συμμετοχές στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, για να είμαι με την Εθνική στο Euro 2012».

Για το Euro 2012:
«Η εθνική ομάδα έχει δείξει ότι στα δύσκολα είναι παρούσα. Η ομάδα αυτή έχει καταφέρει να παίρνει βαθμούς και προκρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Το καλοκαίρι ευχή όλων είναι να κάνουμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Αυτό δεν είναι κλισέ. Το να κάνεις μια αξιοπρεπή παρουσία στα τελικά του EURO δεν είναι μικρό πράγμα. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει τα φόντα να προχωρήσει και να περάσει στην επόμενη φάση».

Για τα προσωπικά του σχέδια (σ.σ.: το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του):
«Είμαι πολύ καλά και δεν αγχώνομαι. Το καλοκαίρι είχα κάποιες συζητήσεις με ομάδες του εξωτερικού. Τη μία την απέρριψα και την άλλη μετά τον τραυματισμό πήγα πίσω. Το σημαντικό είναι να τελειώσει καλά η χρονιά με τον Άρη και θα δούμε. Εύχομαι το καλοκαίρι να έχω προτάσεις για να επιλέξω. Αυτό που μετράει για μένα αυτή τη στιγμή είναι ότι είμαι υγιής και έτσι θέλω να τελειώσει αυτή η χρονιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης