«Συγκινημένος ο Μπέος»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011, 18:37
«Συγκινημένος ο Μπέος»
Συγκινημένος, μετά την εκτός έδρας νίκη (1-0) του Ολυμπιακού Βόλου επί της Ραντ Βελιγραδιού, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, ήταν ο Αχιλλέας Μπέος, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Νίκος Κακκαβάς.

Ο νομικός του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι ο πελάτης του θα απολογηθεί αυτοπροσώπως ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς επιμένουν σε μία επιλεκτική πειθαρχική δίωξη, που είναι τουλάχιστον νομικώς ανορθόδοξη. Το ότι δεν έχουν απολογηθεί ακόμη στην ποινική δικαιοσύνη οι υπόλοιποι 68 κατηγορούμενοι δεν είναι λόγος μιας τέτοιας επιλογής. Αλλωστε η αθλητική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη από την ποινική - κάτι στο οποίο συμφωνούν και οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς.

Ο Αχιλλέας Μπέος θέλει να παραστεί την Τετάρτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για να υπερασπίσει τον εαυτό του. Μίλησα χθες το βράδυ μαζί του και ήταν εμφανώς συγκινημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο Βελιγράδι».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011, 18:44