Μπορεί η ομάδα του να ηττήθηκε με 2-1 ωστόσο ο προπονητής της Μπράγκα, Ντομίνγκος Πασιέντσα (δεξιά), ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 και να φτάσει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

«Η ήττα δεν μπορεί ποτέ να είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Όλα είναι ανοικτά. Βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση και έχουμε το παιχνίδι στην έδρα μας την επόμενη εβδομάδα, όπου πιστεύω ότι θα δούμε μια διαφορετική Μπράγκα. Ας περάσει η καλύτερη ομάδα από τα δυο παιχνίδια. Δεν κάναμε αυτό που έκανε η Μπενφίκα. Δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει τον στόχο αρκετές φορές. Νομίζω ωστόσο ότι θα πάμε στο Δουβλίνο. Το 2-1 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Οι παίκτες μας έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους και λαμβάνοντας υπόψη τους οπαδούς μας είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Χεσούς (αριστερά), εκφράζοντας και αυτός τη σιγουριά του ότι οι «Αετοί» θα είναι αυτοί που θα πάνε…Δουβλίνο.

«Φυσικά και πιστεύω ότι θα πάμε στο Δουβλίνο. Όλες οι ομάδες που βρίσκονται σε αυτή τη φάση έχουν αυτή την ευκαιρία και εμείς είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα συμβεί για εμάς. Το 2-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Και στους άλλους γύρους κερδίσαμε με 2-1 στο ΝταΛούζ με την Παρί και την Στουτγάρδη και καταφέραμε να περάσουμε. Για τον τρόπο που παίξαμε αξίζαμε περισσότερα. Η Μπράγκα έκανε ένα γκολ με μια ευκαιρία, ενώ εμείς δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Εμείς ελέγχαμε τον αγώνα. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει αυτό που κάναμε, καθώς αξίζαμε τουλάχιστον άλλα δυο γκολ, αλλά είναι σημαντικό που πηγαίνουμε στο δεύτερο παιχνίδι με προβάδισμα», υπογράμμισε.  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης