Σε σώμα συγκροτήθηκε σήμερα η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της σύσκεψη στα γραφεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Η νέα, διορισθείσα από το Πρωτοδικείο, διοίκηση της ΠΑΕ ασχολήθηκε στην πολύωρη συνεδρίασή της με θέματα οικονομικά και αγωνιστικά και ελήφθησαν αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τα ζητήματα αυτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια εκδόθηκε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: Θεόδωρος Ζαγοράκης, αντιπρόεδρος: Ζήσης Βρύζας, μέλη: Λεωνίδας Βελής, Παντελής Κωνσταντινίδης, Σπυρίδων Μηλιωρίδης, Βαγγέλης Ποζατσίδης Στέφανος Σαράτσης, Γιώργος Σαχπατζίδης, Δημήτρης Σαχπατζίδης.

Ο πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν τα προηγούμενα μέλη της διοίκησης κ.κ. Ποικιλίδη, Μιχαηλίδη, Φαρλαλή, Πρέλεβιτς, Ραπτόπουλο και Χατζόπουλο, για τη σημαντική και πάνω από όλα ανιδιοτελή προσφορά τους προς το Σύλλογο καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης