Να τα δώσουν όλα και να μην φοβηθούν τον αντίπαλό τους ζήτησε από τους παίκτες του ο Μάρκο Σίλβα για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ δυνατό και δύσκολο, που δεν πρέπει να το φοβηθούμε. Σαν ομάδα θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν πρέπει με τίποτα να τους φοβηθούμε. Να τα δώσουμε όλα για την ομάδα και τον κόσμο μας», ήταν το… μήνυμα του Σίλβα προς τους παίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τούς διευκρίνισε επίσης πως στο μυαλό τους να μην έχουν τις απουσίες που θα έχει η Μπάγερν σε έναν τέτοιο αγώνα, διότι πολύ απλά όταν πρόκειται για αντιπάλους τέτοιου βεληνεκούς δεν μετράνε. Εξάλλου ο Πορτογάλος με τους συνεργάτες του έχουν τσεκάρει για τα καλά την Μπάγερν μέσω και του scouting report από τα ματς με Λεβερκούζεν και Άουγκσμπουργκ.

Από εκεί και έπειτα ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει να ψάχνει τον τρόπο που θα… εκπλήξει τον Πεπ Γκουαρντιόλα με την διάταξη του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο. Μία έκπληξη που μπορεί να έχει να κάνει με τον άξονα ή τα… φτερά. Όπως και να έχει και ο ίδιος και οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά το τι πρόκληση τους περιμένει και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων για ένα αποτέλεσμα που θα ευχαριστήσει τον κόσμο, ο οποίος θα γεμίσει την Τετάρτη το Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης