Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για τη συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League και τα ζητήματα που αφορούν τους Αρκάδες. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δήλωσε στο arcadia-sports:

«Είναι σημαντικό το ότι καταφέραμε να παίξουμε στην Ευρώπη σε μια χρονιά που ο σύλλογος συμπληρώνει 81 χρόνια ζωής. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είναι δύσκολο και πρέπει πρώτα απ’ όλα να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Ίντερ Μπακού για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ο αντίπαλος είναι μια δυνατή ομάδα και πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός ότι έπαιξε με την περσινή ομάδα: «Ποντάρουμε στην περσινή ομάδα. Το 1-1 μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε με περισσότερες πιθανότητες την πρόκριση».

Για τον κόσμο της ομάδα ανέφερε: «Πρέπει να έρθει και να μας στηρίξει ο κόσμος σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε. Το κίνητρο είναι μεγάλο και για την ομάδα και για την πόλη».

Στη συνέχεια μίλησε για το ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν: «Τα ταξίδια αυτά είναι ευχάριστα και δεν σκέφτεσαι ποτέ την κούραση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα: «’Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα το ότι δυναμώνει το ρόστερ. Η βάση μας και αυτό στο οποίο εμείς ποντάρουμε είναι η περσινή ομάδα η οποία μας έκανε περήφανους και απέδειξε ότι ακόμα και στην Ευρώπη μπορεί να σταθεί. Με οδηγό, λοιπόν, την περσινή μας ομάδα και με βοήθειες από τα νέα παιδιά που ήρθαν και θα έρθουν στην ομάδα, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τέλος αναφέρθηκε στις μεταγραφές: «Δεν θα γίνουν πολλές ακόμα μεταγραφές. Θα έρθουν ένας ή δύο παίκτες που θα μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στο να έχουμε έναν παρτενέρ του Περόνε και έναν παίκτη από τα αριστερά».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης