Το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο, που θα διεξαχθεί αύριο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, μιλώντας για το τοπικό ντέρμπι με τη «βασίλισσα», δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Ζοζέ Μουρίνιο, τονίζοντας ότι θαυμάζει τον Πορτογάλο ομόλογο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θαυμάζω τον Μουρίνιο, είναι ένας νικητής. Το έχει δείξει σε όλες τις χώρες που εργάστηκε. Είναι ένας τύπος που έχει αναδειχθεί πρωταθλητής σε Ίντερ, Τσέλσι, Πόρτο και τώρα στην Μαδρίτη.

Είχα πάει μία εβδομάδα στο Μιλάνο προκειμένου να παρακολουθήσω τον τρόπο που δούλευε στη Ίντερ» τόνισε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός.

Εν συνεχεία ο Σιμεόνε στάθηκε στη σημασία της νίκης για την ομάδα του στο αυριανό ντέρμπι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εάν νικήσουμε θα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν αλλάζουμε όμως τον τρόπο σκέψης μας αναφορικά με το πως βλέπουμε κοιτάζουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι.

Θέλουμε να νιώσουμε την ενέργεια των οπαδών μας, κάτι που είναι σπουδαίο για εμάς. Χρειαζόμαστε θετική ενέργεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης