Μετά τους Σπυρόπουλο και Ντίνα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι ήρθε σε συμφωνία και με τον Δημήτρη Ανάκογλου για συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας.

Παρά το «μπάσιμο» του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης, ο 21χρονος μέσος του Πανσερραϊκού θα φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στις αποδοχές του παίκτη, αυτές θ’ αγγίζουν τα 550.000 ευρώ συνολικά και για τα τέσσερα χρόνια, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους συμμετοχών και στόχων. Εντός της ημέρας, μάλιστα, είναι πιθανό να υπάρξει και συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να κλείσει οριστικά η συγκεκριμένη υπόθεση και να πέσουν οι υπογραφές.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό δεν σταματούν να «ψάχνονται» για την ενίσχυσή τους και το τελευταίο όνομα που έρχεται να προστεθεί στη λίστα τους είναι αυτό του Μιχάλη Μανιά.

Ο 22χρονος επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης έχει πετύχει 5 γκολ στις 12 συμμετοχές του στη Football League, ενώ πέρυσι είχε ξεχωρίσει με τη φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ στη Football League 2, σημειώνοντας 18 γκολ στις 19 εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές τον παίκτη και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης