Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης και ο προπονητής της, Νίκος Κωστένογλου μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα μίλησαν -παρουσία του Άρναν Γκρέταρσον- για την πορεία της ομάδας, το ρόστερ της και τις ακαδημίες του συλλόγου.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι, δεδομένης της κακής οικονομικής κατάστασης της ομάδας, δεν μπορούν να γίνουν μετεγγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου και πως θα πρέπει να στηριχτούν ακόμη περισσότερο οι νέοι παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός της «Ένωσης» βέβαια διαμήνυσε στον Αδαμίδη ότι θα ήθελε να ενισχυθεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδας τον Ιανουάριο, ωστόσο τόνισε ότι η προτεραιότητά του είναι να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και αρκετούς μήνες.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του «δικέφαλου» εξέφρασε την ικανοποίησή του στον Νίκο Κωστένογλου τόσο για τη δουλειά του στην ομάδα, όσο και για την εξαιρετική πορεία της, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ του ζήτησε να συνεχίσει να στηρίζει τους νέους παίκτες και μάλιστα αν μπορεί να προωθήσει κι άλλους ποδοσφαιριστές από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης