Σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ήρθε ο Παναθηναϊκός. Το “τριφύλλι” με γρήγορες κινήσεις μπήκε… σφήνα στον Ολυμπιακό και κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα προσέφερε χορηγία στον “δικέφαλο του Βορρά”, μέσω εταιρίας του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ο Χριστοδουλόπουλος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, επέστρεψε από τις διακοπές του για να αναχωρήσει για την Αθήνα το Σάββατο και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση 2,2 εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τον Χριστοδουλόπουλο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρήκε τη “χρυσή τομή” με τη Σάλτσμπουργκ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Αντρέας Ίβανσιτς. Ο Γιάσμικο Βέλιτς βρίσκεται στην Αυστρία και συμφώνησε για λογαριασμό των “πράσινων”, έναντι του ποσού των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον, απομένει ο “Μότσαρτ” να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας τριών ή τεσσάρων χρόνων.

Τέλος, χωρίς αποτέλσμα ήταν η συνάντηση του Γιάννη Γκούμα με τον Κώστα Αντωνίου για την ανανεώση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ζητά τριετές κλειστό συμβόλαιο, αλλά ο Παναθηναϊκός του προσφέρει μέχρι δύο χρόνια. Οι δύο πλευρές θα έχουν νέα στη συνάντηση, στην οποία αναμένεται να δώσουν τα… χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης