Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο προπονητής, που θα διαδεχτεί τον Μάρκο Δήμο στον πάγκο του Εθνικού.

Λίγες μόλις ώρες μετά την παραίτηση του Δήμου, οι διοικούντες την ομάδα του Πειραιά ήρθαν σε συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στα Τρίκαλα. Ο πρώην τεχνικός του ΑΟΤ, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Εθνικού, θα έχει βοηθό τον Βασίλη Σέγγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο προπονητής της ομάδας μας Μάρκος Δήμος συναντήθηκε χθες με τον Πρόεδρο της ομάδας και του κατέθεσε την ανησυχία και προβληματισμό του για την πορεία της ομάδας, καθ΄ότι η φιλοσοφία και οι προθέσεις του για ολική ανάκαμψη της με αναστροφή του αγωνιστικού κλίματος δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα ως επίσης και ότι η στενότητα του χρονικού ρίσκου δημιουργεί έκτακτες συνθήκες.

Με ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης προς την ομάδα που τόσο αγάπησε υπέβαλε την παραίτησή του αποδεχόμενος τις ευχαρτιστίες του Προέδρου για τη μεγάλη συνολική προσφορά του προς τον Εθνικό. Ο πρόεδρος της ομάδας σήμερα προέβη στν πρόσληψη ως προπονητή της ομάδας τον κ. Σάββα Παντελίδη και γυμναστή τον κ. Βασίλειο Σέγγο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εθνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης