Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, καθώς η αποκάλυψη της κυπριακής ιστοσελίδας «www.sportive.com.cy» που έστελνε τον Σωτηρή Κυργιακό στην Liverpool είχε βάση.

Το εν λόγω άρθρο ανέφερε συγκεκριμένα ότι η ΑΕΚ είχε προχωρημένες επαφές για την πώληση του «Sotis» με τους «reds», οι οποίοι επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς αμυντικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγγλικός σύλλογος προσέφερε αρχικά 1.5 εκατ. ευρώ, ποσό που όμως δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους του «δικεφάλου», οι οποίοι αξίωναν 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη. Αν και η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών φαινόταν χαώδης, η «χρυσή τομή» φέρεται να βρέθηκε στα 3 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, ο Έλληνας διεθνής αμυντικός στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ φρόντισε να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα της «www.sportive.com.cy», καθώς αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ανακοινώνοντάς τους ότι από εδώ και στο εξής θα αγωνίζεται στη Liverpool.

«Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία και περιμένω να συνεχίσετε την προσπάθεια για να φτάσετε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Εύχομαι σε όλους το καλύτερο για την καριέρα σας», φέρεται να είπε ο «Sotis» στην τελευταία, όπως όλα δείχνουν, προπόνησή του με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης