Μόλις για λίγες ώρες έμεινε χωρίς ομάδα ο Χρήστος Αραβίδης. Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο σήμερα το μεσημέρ,ι ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα υπογράψει αύριο το συμβόλαιό του και ακολούθως θα παρουσιαστεί επίσημα, στην αίθουσα Τύπου του «Κλ.Βικελίδης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Αραβίδη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο διεθνής Έλληνας μέσος συμφώνησε με τον ΑΡΗ και το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουλίου αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιό του και στην συνέχεια θα παρουσιαστεί επίσημα στα ΜΜΕ στις 12:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο «Κλ. Βικελίδης» η Boca Juniors

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συμφωνία με τη Boca Juniors για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Αυγούστου ήρθε ο Άρης. Ο σύλλογος της Αργεντινής θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 3 μέχρι και τις 6 Αυγούστου στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων των δύο ομάδων. Παράλληλα, ο Άρης ανακοίνωσε πως στις 10 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Parma και στις 13 του ίδιου μήνα την Udinese.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα κόντρα στην Boca Juniors στις 5 Αυγούστου στο Κλεάνθης Βικελίδης! Μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη θα αγωνιστεί με όλα της τα αστέρια κόντρα στον ΑΡΗ. Η ομάδα της Αργεντινής αναμένεται στην Θεσσαλονίκη στις 3 Αυγούστου και θα παραμείνει στην πόλη μέχρι τις 6 Αυγούστου, ως επίσημη προσκεκλημένη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στα πλαίσια της σύσφιξης σχέσεων ανάμεσα στους δύο συλλόγους και φυσικά την διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού αγώνα.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή δύο ακόμα φιλικών αγώνων στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο θα υποδεχθεί στις 10 Αυγούστου την F.C. PARMA ( θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην SERIE A) , ενώ στις 13 Αυγούστου θα φιλοξενήσει την UDINESE CALCIO (τερμάτισε στην έβδομη θέση της SERIE A). Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες».

(Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009, 15:34)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης