Σύνθημα νίκης από τον Κουρέλλα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013, 18:21
Σύνθημα νίκης από τον Κουρέλλα
Ο Νίκος Κουρέλλας μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε ότι η ΑΕΚ θα βάλει τα δυνατά της προκειμένου να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα. Ο παίκτης της Ένωσης τόνισε για το αυριανό ματς:

«Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας για να βγούμε απ' αυτή τη δύσκολη θέση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Θα είναι σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι, αφού και η Κέρκυρα χρειάζεται τους βαθμούς. Θα πάει στο πάθος και στη δύναμη και πιστεύω ότι διαθέτουμε το πάθος για να νικήσουμε. Δε νομίζω ότι θα επηρεάσει η αλλαγή προπονητή. Εμείς θα κοιτάξουμε να ανοίξουμε την Κέρκυρα στην έδρα της για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις εξελίξεις στα διοικητικά, ανέφερε: «Σίγουρα υπάρχουν στο μυαλό μας και όσα γίνονται στα διοικητικά. Όταν μπαίνουμε όμως στον αγωνιστικό χώρο κοιτάμε μόνο πως θα νικήσει η ομάδα. Για τον κόσμο, για τη φανέλα και για τους εαυτούς μας αφού νιώθουμε καλά όταν νικάμε».

Τέλος αναφέρθηκε στην ιστορία με τον μικρό ήρωα: «Αυτή η ιστορία μας άγγιξε όλους. Είναι μια τρομερή κίνηση και σίγουρα μας δίνει ένα μεγάλο κίνητρο για να νικήσουμε και γι' αυτό το παιδί συγκεκριμένα, για τον πατέρα του, αλλά και για όλο τον κόσμο της ΑΕΚ που μας στηρίζει όλη τη χρονιά. Αν έρθει αυτή η νίκη σίγουρα θα είναι αφιερωμένη σ' αυτό το παιδί, αφού πρόκειται για μια συγκινητική κίνηση και λίγοι άνθρωποι θα την έκαναν».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013, 18:23