Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνάντησε τον Γιώργο Καραγκούνη και συζήτησαν για τα κοινά τους βιώματα και τις αντιλήψεις τους

Το Γήπεδο Ζωής, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που γεννήθηκε από το κοινό όραμα του Προέδρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Ανδρέα Δρακόπουλου και του Παναγιώτη Γιαννάκη, παρουσιάζει το δεύτερο Session, της σχετικής σειράς βιντεοσκοπημένων διαλόγων μεταξύ του Παναγιώτη Γιαννάκη και προσωπικοτήτων που επηρεάζουν με τις δράσεις και την πορεία τους την κοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πιο πρόσφατο Session, ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνάντησε τον Γιώργο Καραγκούνη και συζήτησαν για τα κοινά τους βιώματα και τις αντιλήψεις τους, ενώ μοιράστηκαν ιστορίες πάθους, σκληρής δουλειάς και αυταπάρνησης, που συνθέτουν ένα σπουδαίο μάθημα ζωής προς τη νέα γενιά.

Το Session, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι του Γηπέδου Ζωής στο YouTube και στα Social Media του Οργανισμού, αποτελεί ένα mini-οδοιπορικό στην πορεία του Γιώργου Καραγκούνη, από το ξεκίνημα της διαδρομής του μέχρι την κορυφή της Ευρώπης και το σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συζήτηση αναδεικνύονται στοιχεία του χαρακτήρα των συνομιλητών και πνευματικές δεξιότητες, όπως η πειθαρχία, η επιμονή και η δύναμη που απαιτούνται για την κατάκτηση κάθε στόχου.

Το Γήπεδο Ζωής έχει ως αποστολή να δημιουργήσει μέσα από τρεις βασικούς άξονες, Αθλητισμός – Παιδεία – Πολιτισμός, τις υποδομές και τα ερεθίσματα, ώστε τα παιδιά σχολικής ηλικίας να καταφέρουν να ανακαλύψουν το ταλέντο τους και να οικοδομήσουν ισχυρό χαρακτήρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα Sessions στοχεύουν να εμπνεύσουν, τόσο τα παιδιά όσο και τους μεγαλύτερους, να αναπτύξουν και να ενστερνιστούν αξίες που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν πιο κοντά στα όνειρά τους. Οι συζητήσεις που προκύπτουν αποτελούν μαθήματα ζωής και φιλοδοξία είναι να μεταδώσουν αξίες στη νέα γενιά για να εμπνευστεί και να κινητοποιηθεί.

Τα Sessions που θα ακολουθήσουν αναμένεται να φιλοξενήσουν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού, της μουσικής, του θεάτρου που κατάφεραν να διαπρέψουν και να ξεχωρίσουν. Στο πρώτο επεισόδιο, των Video Sessions, ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνάντησε τον Λευτέρη Πετρούνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης