Συγχαρητήρια μοίρασε ο ΣΕΠΚ, μέσω ανακοίνωσης, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του (sepk.gr) για την ανάδειξη του Γιάννη Ιωαννίδη σε Υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά και για την εκλογή του Γιώργου Χαλβατζάκη ως νέου προέδρου του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί τον Γιάννη Ιωαννίδη για την ανάδειξη του ως Υφυπουργός Αθλητισμού για δεύτερη φορά. Είναι σημαντικό ότι σε αυτή την καίρια θέση τοποθετείται ένας άνθρωπος του αθλητισμού, που έχει βιώματα ως παίκτης κι ως προπονητής.

Ο ΣΕΠΚ χαίρεται ιδιαίτερα που ένα μέλος του, αλλά κι ένας παλιός του Πρόεδρος, έχει τη δυνατότητα να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το καλό του μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται καλή δύναμη στον Γιάννη Ιωαννίδη και συγχαρητήρια για το καινούργιο του πόστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί επίσης να συγχαρεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και τον νέο πρόεδρο Γιώργο Χαλβατζάκη και παράλληλα να ευχηθεί καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία.

Το έργο που έχει να επιτελέσει ο ΕΣΑΚΕ είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό, καθώς διανύουμε μια κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα και τον ελληνικό αθλητισμό. Οπότε χρειάζεται όραμα, γερό στομάχι και αγάπη για το μπάσκετ κι ο Σύνδεσμος μας βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης