Ερασιτέχνης ΠΑΟ σε Μπακογιάννη: «Περιμένουμε τον σεβασμό που δεν έδειξαν οι προηγούμενοι»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019, 10:19
Ερασιτέχνης ΠΑΟ σε Μπακογιάννη: «Περιμένουμε τον σεβασμό που δεν έδειξαν οι προηγούμενοι»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει τον Κώστα Μπακογιάννη για την εκλογή του ως δημάρχου Αθηναίων εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σημειώνοντας πως περιμένει «τον σεβασμό που του αρμόζει και δεν επέδειξαν τα δημοτικά συμβούλια των τελευταίων ετών».

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θέλει να συγχαρεί το νέο Δήμαρχο Αθηνών, κ. Κώστα Μπακογιάννη και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο έργο του.

»Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ελλάδας και ο μεγαλύτερος πρεσβευτής της πόλης των Αθηνών περιμένει από τη νέα Δημοτική αρχή τον σεβασμό που του αρμόζει και δεν επέδειξαν τα δημοτικά συμβούλια των τελευταίων ετών και θεωρεί δεδομένο ότι μέσα από αγαστή συνεργασία θα προκύψουν οφέλη για τη νέα γενιά των Αθηναίων και τον αθλητισμό της πόλης.

»Τα 111 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου αποτελούν παρακαταθήκη στην πολιτιστική και αθλητική κληρονομιά της Αθήνας και τα εκατομμύρια φίλων του συλλόγου μαζί με τη Διοίκηση του Π.Α.Ο συνθέτουν τους θεματοφύλακες για το παρόν και το μέλλον τόσο της Πόλης όσο και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019, 11:52