Ο Ρικάρντο Φατί βρίσκεται από σήμερα στην πόλη της Λάρισας προκειμένου να πάρει μια γεύση από την ΑΕΛ, να συνομιλήσει με τον Γιάννη Παπακώστα και αν μείνει ικανοποιημένος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 24χρονος Γάλλος μέσος της Ρόμα φαίνεται πως τελικά θα υπογράψει στη Λάρισα, κάτι που περιμένει και ο Γιάννης Παπακώστας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τον Φατί βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις αυτές τις ώρες και σύντομα θα κλείσει το θέμα. Για τον Χέργουντ υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα. Έχουμε πάρει ποδοσφαιριστές που προέρχονται από πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου. Προσπαθούμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ όσο γίνεται πιο γρήγορα, υπάρχει χρόνος για να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες της ομάδας. Αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε πλέον είναι να αποφύγουμε στις μεταγραφικές περιόδους να παίρνουμε ξανά και ξανά πολλούς παίκτες», είπε ο προπονητής της Λάρισας στο «Sentra» και συνέχισε:

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Έγιναν πολύ προσεκτικές κινήσεις. Αποκτήθηκαν επιλεκτικά, με αυστηρά κριτήρια, παίκτες που θα δώσουν μια διαφορετική ποιότητα στην ομάδα, μαζί με το ήδη υπάρχον πολύ καλό δυναμικό της ομάδας. Κάναμε κινήσεις στους τομείς όπου έπρεπε, για να δεθεί η ομάδα και να γίνει ένα σύνολο από 22 ισάξιους παίκτες.

Είναι δύσκολοι καιροί και η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση είναι μεγάλη, όσον αφορά την παρουσίαση του νέου γηπέδου στον κόσμο της. Να ξέρετε ότι ένα από τα θέματα που απασχολούσε τους καινούργιους ποδοσφαιριστές για την επιλογή τους να έρθουν στην ομάδα, ήταν και το θέμα του γηπέδου. Ήταν μια πρόκληση και για αυτούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης