Απόλυτα έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας εν όψει του Euro 2012 δήλωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ, μιλώντας στην «L’Equipe» ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού και νυν της ΚΠΡ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο αγγλικό πρωτάθλημα έχοντας πετύχει πέντε γκολ σε επτά ματς με τους ρέιντζερς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο 31χρονος φορ ελπίζει ότι ο Λοράλ Μπλαν θα τον συμπεριλαβει στην αποστολή των «τρικολόρ» για το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού.

«Πάντα δήλωνα πόσο σημαντική είναι για την καριέρα μου η εθνική ομάδα. Δεν έχω αλλάξει φιλοσοφία. Το σημαντικό είναι να πετυχαίνω γκολ και πιστεύω ότι στην εθνική παρακολουθούν τις επιδόσεις μου. Ο Λοράν Μπλαν ήταν και ο ίδιος ποδοσφαιριστής και είδε τις δύο κόκκινες κάρτες που πήρα. Η πρώτη αφορά μια άσχημη αντίδραση που είχα εξαιτίας των παλιών μου τραυματισμών. Δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Η δεύτερη ήταν εξαιτίας ενός κακού τάκλιν. Δεν πρέπει να κρίνομαι όμως βάση των δύο αυτών αποβολών, αλλά με κριτήριο τα γκολ που βάζω.

Είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Αφότου επέστρεψα από την τιμωρία μου ο προπονητής μου με άφησε στον πάγκο με αντίπαλο την Τότεναμ. Στην αναμέτρηση με την Τσέλσι με έβαλε στα αριστερά, που δεν είναι η θέση μου. Δεν είπα τίποτα, έκανα όσο περισσότερα τρεξίματα μπορούσα στην πτέρυγα και πέτυχα γκολ. Την Κυριακή ξεκίνησα πάλι στον πάγκο, μπήκα αλλαγή και ξανασκόραρα. Αν δεν είσαι καλά ψυχολογικά, είσαι άχρηστος. Εγώ έδειξα τι είμαι. Ο προπονητής μου μπορεί να με εμπιστευτεί, το ίδιο και ο προπονητής της εθνικής αν αποφασίσει να με καλέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής με άφησε στον πάγκο και ήθελα να του δείξω ότι έκανε λάθος. Από την αρχή, ακόμα και αν δεν αγωνιζόμουν, ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος, έτοιμος να μπω μέσα και να σκοράρω. Μετά έκανα απλά τη δουλειά μου. Ελπίζω το γκολ αυτό να είναι αρκετό για την σωτηρία. Είναι ένα σημαντικό γκολ που μπορεί να αξίζει το βάρος του σε χρυσάφι. Είμαστε σε καλή θέση για να ελπίζουμε στην παραμονή. Θα πρέπει να καταβάλουμε προσπάθεια την επόμενη Κυριακή, ελπίζοντας η Μπόλτον να μην κερδίσει». δήλωσε σχετικά στη «L’Equipe» ο Γάλλος φορ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης