Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ με τον Παναθηναϊκό είναι αυτό που μετράει περισσότερο για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ των «πράσινων» τόνισε στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής ότι δε θα τον πειράξει αν σταματήσει να σκοράρει και η ομάδα του στεφτεί πρωταθλήτρια.

Παράλληλα, ο Σισέ έδωσε τα εύσημα στον Σπυρόπουλου, που του έβγαλε τις ασίστ στο «Αλκαζάρ», ενώ αναφέρθηκε στα ματς με τις Καβάλα, Ρόμα, όπως και στην εθνική Γαλλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μετράει τόσο πολύ η ομορφιά των γκολ που σημείωσα, όσο το γεγονός ότι μας χάρισαν μία νίκη και παραμείναμε πρώτοι με διαφορά έξι βαθμών από τους διώκτες μας. Είναι πολύ ευχάριστο να πετυχαίνεις πολλά γκολ, αλλά δεν έχει σημασία αν είναι εντυπωσιακά ή απλά γκολ. Είχα υποσχεθεί πως θα πετύχω 20-25 γκολ και το ίδιο ισχύει και τώρα. Είναι πιθανό να τα καταφέρω αλλά ακόμα κι αν σταματήσω να σκοράρω κι ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα, δεν θα με πείραζε», τόνισε στην αρχή ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Σισέ δείχνοντας αλτρουισμό τόνισε ότι το βραβείο ανήκει εξίσου και στον Σπυρόπουλο που του μοίρασε τις δύο ασίστ: «Μπορεί τα γκολ να ήταν όμορφα, αλλά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και ειδικά στον Σπυρόπουλο που έβγαλε τις δύο ασίστ. Όταν μπαίνει κάποιο γκολ, αυτό προέρχεται από την καλή λειτουργία όλης της ομάδας. Θέλω να μοιραστώ το βραβείο με τους συμπαίκτες μου και φυσικά θέλω να πετύχω κι άλλα τέρματα. Αυτό θα σημαίνει πως η ομάδα και εγώ θα αποδίδω πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και να έχουμε τη νοοτροπία πως είμαστε στο σύνολο καλύτεροι απ’ όλες τις ομάδες, που είναι ανταγωνιστικές προς εμάς. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή τη νοοτροπία και γνωρίζω καλά πως εγώ κι οι συμπαίκτες μου, αλλά και ο προπονητής, θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα δύο επόμενα παιχνίδια με την Καβάλα και τη Ρόμα υπογράμμισε: «Υπάρχει μία διαφορά μεταξύ έμπειρης και καλής ομάδας. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Έχουμε ένα ματς την Κυριακή με την Καβάλα, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη μάχη του πρωταθλήματος, και μετά από αυτό το μπορούμε να σκεφτούμε τη Ρόμα. Επαναλαμβάνω ότι κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σαν τελικός».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα της Γαλλίας: «Σε ό,τι αφορά την κλήση μου στην εθνική Γαλλίας, ίσως σκέφτονται ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δεύτερης ταχύτητας και ίσως θέλουν να με δουν σε κάποιο ισχυρό παιχνίδι, όπως αυτό με τη Ρόμα. Αλλά δεν θα υπάρχει πρόβλημα, θα είμαι έτοιμος και γι’ αυτή τη πρόκληση. Η εθνική ομάδα της Γαλλίας έχει πολύ μεγάλη ποιότητα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μετράει μόνο η θεωρία. Πρέπει να δουλέψει σκληρά. Έχει όμως μεγάλη ποιότητα και μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό».

Με τη σειρά του ο Αντώνης Αντωνιάδης που έκανε την βράβευση είπε: «Χαίρομαι ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ως άνθρωπος που έχω βάλει μερικά γκολ να δώσω αυτό το βραβείο στον παίκτη που τιμάει με την παρουσία του τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο και να τον συγχαρώ ιδιαίτερα για την πνοή που έχει δώσει στην ομάδα. Εύχομαι να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και αυτός να βγει πρώτος σκόρερ και να σπάσει κάποιο δικό μου ρεκόρ. Τα δύο γκολ που πέτυχε στο Αλκαζάρ κόντρα στη Λάρισα ήταν αρίστης σκέψης και εκτέλεσης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης