Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Παναθηναϊκό έχουν ανοίξει την όρεξη αρκετών ομάδων από την Αγγλία (Λίβερπουλ, Άστον Βίλα, Νιούκαστλ), οι οποίες ελπίζουν να πείσουν τον 29χρονο στράικερ να επιστρέψει για λογαριασμό τους στην Πρέμιερ Λγκ.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν οι «μνηστήρες», που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Γαλλό στράικερ θα μείνουν με την όρεξη, αφού ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού», μιλώντας σε συμπαίκτες του, δήλωσε ότι θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σισέ έτσι διέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα ξένα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

«Δεν πάω πουθενά, δεν φεύγω ειδικά τον Ιανουάριο» είπε χαρακτηριστικά ο Σισέ, ενώ και από την πράσινη ΠΑΕ διεμήνυαν ότι «δεν πωλείται και δεν συζητάμε καμία πρόταση για παραχώρηση του».

Με αυτά τα δεδομένα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ θα συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα το θέμα θα τεθεί και πάλι επί τάπητος, καθώς μέσα σε περίοδο οικονομικής αβεβαιότητας θα πρέπει στην ΠΑΕ να ξεκαθαρίσουν τα βαριά συμβόλαια που θέλουν και μπορούν να κρατήσουν στην Παιανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης