Μολονότι η Γιουβέντους φέρεται να τον έχει στα υπ’ όψιν της, εν όψει της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, ο Γκαέλ Κλισί με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική των «μπιανκονέρι».

Μάλιστα επεσήμανε ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Μάντσεστερ Σίτι, στέλνοντας έτσι μήνυμα στους ιθύνοντες των «πολιτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου στη Σίτι και πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στις τάξεις της ομάδας για πολλά χρόνια ακόμα. Αν με θέλουν από την πλευρά της διοίκησης, εγώ είμαι έτοιμος να επεκτείνω το συμβόλαιό μου ακόμα και σήμερα.

Συνεπώς, όσα λέγονται περί αποχώρησής μου, δεν με αφορούν. Πρόκειται για φήμες και τίποτε άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος οπισθοφύλακας. 

Εν συνεχεία ο Κλισί εξήγησε γιατί θέλει να παραμείνει στους πολίτες, αναφέροντας ότι «…η ομάδα θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο τα επόμενα χρόνια και εγώ θέλω να αποδείξω πως είμαι ποδοσφαιριστής υψηλών προδιαγραφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχω στόχους και όνειρα, τα οποία θέλω να εκπληρώσω με τη φανέλα της Σίτι. Για αυτό, ούτε που συζητώ το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Δεν με απασχολεί».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης