Έντονη μεταγραφική κινητικότητα παρατηρείται στον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται σύντομα ο Βαγγέλης Μαρινάκης να έχει νέα συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και να αποφασίσουν από κοινού τις επιλογές που θα προχωρήσουν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Όλα δείχνουν ότι προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ελλάδας αποτελεί η απόκτηση ενός «δεκαριού», ενός δεξιού χαφ και ενός αξιόπιστου τερματοφύλακα. Οι Πειραιώτες κινούνται για έναν μέσο, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά και αυτή τη στιγμή ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του Λούτσο Γκονζάλες και του Τόμας Ροζίτσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση του Αργεντινού χαφ της Μαρσέιγ είναι δύσκολη, όμως ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι το τέλος και ελπίζει να έχει θετική έκβαση. Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Ροζίτσκι δήλωσε ότι στις 24 Ιανουαρίου θα έχει συνάντηση με τον Αρσέν Βενγκέρ για το μέλλον του πελάτη του.

Όσον αφορά το θέμα του τερματοφύλακα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντικαταστάτης του Φράνκο Κοστάντσο θα προέρχεται από την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης