Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπως επισήμανε με δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:


Για την προετοιμασία της ομάδας του:
«Πηγαίνει πολύ καλά και πλέον μετά από τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι σ’ αυτή τη θέση μπορώ και δουλεύω πιο ήρεμα με τους παίκτες. Οι αθλητές με έχουν εκπλήξει με τις αντοχές του. Ο Ρούντι Φερνάντεθ προπονείται σχεδόν κανονικά κάθε μέρα. Ο Σερζ Ιμπάκα, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του, είναι όλο και καλύτερα. Ο Ναβάρο είναι καλύτερα, είμαστε πιο αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρει, αλλά είναι ακόμα αμφίβολος. Συμμετέχει στο ζέσταμα και κάνει κάποιες διατάσεις, αλλά δεν προπονείται με τους υπόλοιπους».

Για το αν πιστεύει ότι θα παίξουν στον τελικό με τις ΗΠΑ: «Δεν έχει νόημα να συζητάμε για έναν υποθετικό τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσα στην Ισπανία και την Αμερική. Οι παίκτες των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν απίστευτο ταλέντο. Πιθανότατα στην θέση «4» να είναι πιο ταλαντούχοι και δυνατοί από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αναγνωρίζουμε ότι είναι η ομάδα που όλοι θέλουμε να νικήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης