Την άποψη πως η Λάρισα θα παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα και ότι τη νέα σεζόν θα παρουσιαστεί πιο δυνατή, εξέφρασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα athleticlarissa.gr ο Ρούντολφ Σκάτσελ.

Ο Τσέχος επεσήμανε πως στην Ελλάδα επέστρεψε, αφού πήρε πολύ καλές συστάσεις από τον φίλο του, Τάκη Φύσσα, ενώ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήθελα να συζητήσω άλλο με ομάδες, γιατί με ενδιέφερε να παίξω και να βοηθήσω μια ομάδα που με χρειάζεται. Έβαλα όλες τις προσφορές που είχα στο τραπέζι και, γνωρίζοντας πολύ καλά την Ελλάδα και στη συνέχεια την ΑΕΛ, σκέφτηκα πως είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Το ενδιαφέρον της ΑΕΛ μέσω του μάνατζέρ μου, μού προκάλεσε σημαντική εντύπωση και γι αυτό αποφάσισα να υπογράψω συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο» δήλωσε ο Σκάτσελ και συνέχισε:

«Ήξερα από την αρχή για την άσχημη θέση της ΑΕΛ στον βαθμολογικό πίνακα, όμως οι πληροφορίες μου από ανθρώπους που γνωρίζουν την ομάδα και ειδικά από τον Φύσσα, που με ενημέρωσε για την ΑΕΛ, με έπεισαν. Ξέρω καλά πως, όσα χρόνια η ομάδα βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία, είχε μια πολύ καλή πορεία και βρισκόταν σε υψηλές θέσεις και μάλιστα η πορεία της στο UEFA είναι ενδεικτική της αξίας της».

Σε ερώτηση για το αν η Λάρισα υποβιβαστεί, ο Σκάτσελ απάντησε: «Δεν το συζητώ καν αυτό. Δεν θα υπάρξει κάτι τέτοιο και δεν ήρθα με σκοπό να αφήσω την ομάδα σε τέτοια δύσκολη θέση. Πρέπει να είμαστε όλοι θετικοί και να σκεφτόμαστε πως όλα θα πάνε καλά. Έχω καλό προαίσθημα και σίγουρα θα κερδίσουμε στις επόμενες αναμετρήσεις. Θα έχουμε το καινούργιο στάδιο, θα είμαστε στην Σούπερ Λίγκα και όλα θα προοδεύσουν όσο το δυνατόν καλύτερα και θα είμαστε ικανοποιημένοι στο τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επόμενη χρονιά θα μας βρει πιο δυνατούς και προετοιμασμένους και, με τον κόσμο και την βοήθειά του, θα είμαστε έτοιμοι να αποφύγουμε ξανά μια τόσο δύσκολη θέση. Ο κόσμος πρέπει να πιστέψει και να μην είναι αρνητικός. Ανήκω πλέον στο δυναμικό της ομάδας και ήρθα με σκοπό να απομακρυνθούμε από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση. Η ΑΕΛ έχει σκοπό να μείνει στην κατηγορία και ξέρω ότι θα το καταφέρουμε όλοι μαζί, οι άνθρωποί της είναι σίγουροι γι΄ αυτό. Οι κινήσεις της να φέρει τόσους νέους παίκτες και η δημιουργία του νέου σταδίου δείχνουν ότι δεν έχουν σκοπό να αφήσουν την ομάδα να πέσει. Είναι δύσκολο, μα παλεύουμε από εδώ και πέρα σε κάθε παιχνίδι για τις ζωές μας και την ομάδα. Έχω καλό προαίσθημα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το ματς με τον Πανθρακικό στο Αλκαζάρ, δήλωσε: «Είναι άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Βλέπουμε από εδώ και πέρα το κάθε παιχνίδι σαν μια μάχη για τη σωτηρία της ομάδος και θα έχει χαρακτήρα πλέι οφ. Πρέπει να αποφύγουμε τη ζώνη του υποβιβασμού και να κοιτάξουμε να ανέβουμε, παρά την πίεση που θα έχουμε».

Ολοκληρώνοντας, ο Σκάτσελ είπε: «Ξέρω καλά ότι είναι δύσκολες ώρες και όλοι έχουν στενοχωρηθεί από αυτή την κατάσταση. Όμως θέλουμε όλοι μας στην ομάδα την στήριξή τους και να είναι θετικοί στις εξελίξεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα. Εύχομαι και ελπίζω να έχουμε πάντα κοντά μας τους φιλάθλους μας και να είναι ο δωδέκατος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο. Να δουν πως όλα θα γίνουν όπως ευχόμαστε και το πάθος τους είναι εκείνο που θα μας κάνει να τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης