Το αν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ παραμένει ερωτηματικό, αφού για την ώρα στην Ένωση προέχει η διοικητική σταθερότητα και η είσοδος με τη… βούλα του Νίκου Αδαμίδη στη διοίκηση.

Πάντως, ο Μπάγεβιτς στρέφει την προσοχή του στα πλέι οφ και προετοιμάζει την ομάδα για τα πέντε τελευταία παιχνίδια, που θα κρίνουν σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνιστεί του χρόνου η ΑΕΚ.
«Να είμαστε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κλείσουμε τη σεζόν με πέντε νίκες, για να πάμε δυνατοί στα πλέι οφ», είπε στους παίκτες ο Μπάγεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η απουσία των Μαϊστόροβιτς και Ζεράλντο αναγκάζει τον Σερβοέλληνα τεχνικό να παρατάξει την Ένωση απέναντι στην Καβάλα με τους Γκέντσογλου και Γιάχιτς στο κέντρο της άμυνας.
Θέση διεκδικεί και ο Αλεξόπουλος, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό και έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ στα υπ’ όψιν είναι και ο Μανωλάς.

Εν τω μεταξύ, ο Κρίστιαν Νέμεθ, με γραπτή του δήλωση στο προσωπικό του blog, εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση:

«Δεν τα πήγα κι άσχημα για αρχή. Οι περισσότερες ενέργειές μου στο διάστημα που αγωνίστηκα ήταν θετικές. Έδωσα μια πολύ καλή πάσα, αλλά δυστυχώς ο Σκόκο δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχα και μία άλλη ευκαιρία, αλλά, δυστυχώς, ο συμπαίκτης μου (σ.σ.: αναφέρεται στον Μπλάνκο) προτίμησε να σουτάρει αντί να μου δώσει την μπάλα και έτσι έχασα την ευκαιρία να σκοράρω. Σίγουρα ήταν μία κακή μέρα και ένα ατυχές ματς για μας, αλλά προσωπικά ήμουν χαρούμενος, γιατί αγωνίστηκα και επιτέλους ένιωσα ξανά ποδοσφαιριστής», ανέφερε ο Νέμεθ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης