Η κριτική που δέχονται από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τις κινήσεις τους, η απώλεια ακόμη ενός πρωταθλήματος, η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ και η βία στα γήπεδα είναι οι λόγοι που οδηγούν τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να εξετάζουν την αποχώρησή τους από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Στα τρία χρόνια παρουσίας τους οι ιδιοκτήτες των Πειραιωτών έχουν δώσει 100 εκατ. ευρώ, αλλά κατέκτησαν μόνο δύο κύπελλα Ελλάδας. Αν τελικά αποφασίσουν να παραμείνουν, θα το κάνουν με αισθητά μειωμένο μπάζτετ, κάτι που θα ισχύσει για όλες τις ομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρη θεωρείται, πάντως, η παραμονή του Ντούσαν Ίβκοβιτς και των Σπανούλη, Τεόντοσιτς, Γκόρντον και Παπανικολάου. Χαλπερίν, Πελεκάνος θα μείνουν ελεύθεροι, ενώ εκτός ομάδας θα βρεθούν και οι Κέσελ, Νίλσεν και Έρτσεγκ. Οι Γλυνιαδάκης και Πρίντεζης θα παραμείνουν μόνο με μειωμένες αποδοχές, κάτι που ισχύει και για τον Παπαλουκά, ο οποίος αμείβεται με 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Όσο για τον Μπουρούση, το πιο πιθανό σενάριο λέει ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, χωρίς να αποκλείεται να θελήσει να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης