Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναφέρθηκε ο Νάτσο Σκόκο, κατά τη διάρκεια της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στους Θρακομακεδόνες.

Ο «υδραυλικός» μίλησε επίσης και για τη νίκη (2-1) της Ένωσης επί του Πανθρακικού, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι νίκες “χτίζουν” ψυχολογία. Εμείς είμαστε ανεβασμένοι και πάμε για τη νίκη, ώστε να μείνουμε εντός στόχων, που είναι η δεύτερη θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε αρχικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ και συνέχισε: «Ο Άρης θέλει μεγάλη προσοχή, είναι μία πολύ καλή ομάδα και ανεβασμένη ψυχολογικά μετά την πρόκριση στο κύπελλο. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, ο οποίος δουλεύει πολύ στην τακτική. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και για το τέρμα, που του έδωσε το βραβείο του «Best Goal» της αγωνιστικής, τόνισε: «Σημασία έχει να παίρνει η ομάδα βαθμούς, άσχετα με το αν το γκολ είναι ωραίο ή όχι. Για να μπει ένα γκολ θέλει και τύχη. Εύχομαι να συνεχίσω να έχω τύχη κι εγώ και η ομάδα μου. Εγώ να βάζω γκολ κι η ΑΕΚ να κερδίζει».

Δείτε τα γκολ από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης