Την αποκάλυψη, ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ, για να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα εκτός Ελλάδας, έκανε ο Νάτσο Σκόκο, μιλώντας στην εφημερίδα της Αργεντινής «Ole».

«Προσπαθώ να ολοκληρώσω καλά τη σεζόν και να εκπληρώσω τους στόχους μου. Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά αυτή τη χρονιά, χάσαμε πολλούς βαθμούς στην αρχή και τώρα ο μοναδικός στόχος είναι να σκεφτεί η ομάδα τους τίτλους την επόμενη σεζόν. Προσωπικά, τον Ιούνιο θέλω να συνεχίσω να προοδεύω σε διεθνές επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω να βελτιωθώ. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καλές ομάδες, αλλά δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο άλλα πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό, το ιταλικό, το γερμανικό. Θέλω να προοδεύσω και πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Νάτσο Σκόκο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ένωσης, σε ερώτηση για τη μετεγγραφική περίοδο του χειμώνα, απάντησε: «Γιατί δεν με άφησαν να φύγω τον Ιανουάριο; Η ομάδα διέρχεται μία δύσκολη περίοδο διοικητικά, έχει προβλήματα σε διοικητικό επίπεδο, κανείς δεν τολμούσε να πάρει την απόφαση της αποχώρησής μου, ο πρόεδρος ήθελε να κερδίσει χρόνο.

Τον Δεκέμβριο μου είπαν πως δεν μπορώ να φύγω, αλλά μου υποσχέθηκαν πως τον Ιούνιο θα μου ανοίξουν την πόρτα, ότι δεν θα φράξουν το μέλλον μου. Από την ομάδα μού είπαν ότι δεν θα ανακόψουν την πρόοδό μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτό είμαι ήρεμος, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αλλά στο μεταξύ θα δίνω τα πάντα για την ΑΕΚ, μέχρι την τελευταία μέρα. Επίσης, δεν με άφησαν να φύγω, επειδή η αντιπαλότητα ανάμεσα στις τρεις ομάδες της Αθήνας είναι πολύ μεγάλη. Αυτός ήταν ο μεγάλος φόβος τους».

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ίσμαελ Μπλάνκο δεν προπονήθηκε σήμερα, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο προσαγωγούς. Έτσι, σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ θα επιστρέψει σε ρυθμούς κανονικής προπόνησης από την Πέμπτη.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Κρίστιαν Νέμεθ, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη, παρακολούθησαν video και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις και τρέξιμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης